A matrac helyes megválasztása

Ne feledje, hogy a matracnak meg kell felelnie ezeknek a funkcióknak!

1. Ortopédiai funkció

Megfelelő felépítéssel és felhasznált anyagokkal érhető el . A matrac rugalmassága és keménysége ezektől függ.  A Doctormatrac matracai garantálják , hogy teste elérje a megérdemelt pihenést. A választás során fontos figyelembe venni egyéni igényeit, attól függően, hogy keményebb vagy lágyabb matrac illik-e Önhöz. A jobb minőségű anyagok drágábbak, de hosszú ideig garantálják a matrac azonos rugalmasságának és keménységének fenntartását.

2. Antiallergiás-higiénés funkció

Annak érdekében, hogy a matrac valóban higiénikus legyen, olyan anyagokból kell állnia, amelyek megfelelő szellőzéssel rendelkeznek a száraz alvási komfort fenntartásához, és ezáltal gátolják a baktériumok és mikroorganizmusok képződését. Az antiallergén funkció elérése érdekében antiallergén anyagokkal dolgozunk.  A Doctormatrtac  matracok garantálják a legmagasabb szintű higiéniai és antiallergiás tulajdonságokat a tiszta és egészséges alváshoz.

3. Szabályozási funkció

A megfelelő szabályozást hőszabályozó és légkondicionáló tulajdonságokkal rendelkező anyagok alkalmazásával érjük el , így teste hirtelen hőingadozások nélkül tartja testhőmérsékletét. A Doctormatrac matracokban használt anyagok nyáron hő- és verejtékelvezetést biztosíthatnak (pl. Pamutszál; cooler szál; ezüst szál), télen pedig szigetelhetik az emberi test által termelt hőt (pl. bárány gyapjú).

4. Méretfunkció:

Nagyon fontos a megfelelő matracméretek kiválasztása. A testnek szüksége van a kényelem feltételeire, abban az esetben is amikor alvás közben a pihenés megszakítása nélkül változtatjuk alvási pozíciónkat. A Doctormatrac  készen áll az ügyfelek bármilyen méretigényének kielégítésére, és javasoljuk ezen méretjellemzők betartását. 

  •  matrac hossza = felhasználó hossza + 20-30 cm
  •  matrac szélessége = min. 80 cm egyszemélyes ággyal, min. 160 cm egy franciaággyal
  •  matrac magasság = min. 18 cm, a matrac típusától függ, a szabály az, hogy a matrac min. vastagságának 1/3-a az ágy oldalkerete felett legyen
  • fekvőfelület magassága = 48 – 60 cm

Ugyanilyen fontos a matrac helyes megtámasztása, vagyis a megfelelő ágyrács használata. Lásd ágyrácsok menüpont alatt

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása