-8%

Relax Memory matrac

  • 2 cm-es Memory hab
  • 20 cm matrac magasság
  • Félkemény
  • 110 kg-os testsúlyig választható
  • Antiallergén és antibakteriális  huzat
  • Vákuumcsomagolt (higiénikus és strapabíró)
  • 10 év garanciaidő
  • Egyedi méret rendelhető
  • Választható matrachuzat: – Fehér; Aloevera; Bambusz; Silveractive
  • OEKO-Text Standard 100 minősített termék
  • ISO 9001 minősítés

105 798 Ft 97 900 Ft-tól

Cikkszám relax-memory-matrac Kategóriák ,
Ha tetszett a termék, ossza meg másokkal is!

Leírás

Relax Memory matrac

Ha pihenésről van szó, miért kötnél kompromisszumot? Töltődj fel maximálisan alvás közben, hogy frissen kezdhesd a napot! Mintha felhőkön aludnál, annyira légies érzés… mindezt egy közepesen kemény matraccal érheted el, amibe nem fogsz belesüppedni. Élvezd az ágyban eltöltött idő minden egyes pillanatát ezzel a prémium minőségű matraccal. 5-féle huzat változattal, melyből csak győzz majd választani!

 

Luxus matrac az igazán tökéletes alvás érdekében.

Az emberi testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik testünk formájához, úgy hogy az megfelelő alátámasztásban részesüljön. A test teljes súlyát a teljes fekvő felületen egyenletesen elosztva különlegesen könnyű légies alvást, igazán tökéletes pihenést biztosít. A matrac antiallergén huzata csökkenti az allergiás problémák kialakulásának lehetőségét. Az antisztatikus huzat elvezeti az elektromos töltéseket, így biztosítja a nyugodt alvást, a tökéletes pihenést. Az Eliocell hab gondoskodik a test, de elsősorban a gerinc megfelelő alátámasztásáról.  Kedvező tulajdonságának köszönhetően segíti megelőzni a hát- és gerincbántalmak kialakulását, illetve ha már kialakult, akkor annak gyógyulását. A matracmag vastagsága 16cm eliocell hab + 2cm memória hab.  A nagy sűrűségű eliocell hideghabból készült matracmag és az ezen elhelyezkedő memory foam fedőréteg a hideghab matracok felső kategóriás matracainak osztályába sorolandó és az egyik legkedveltebb modell kategóriáját tekintve. Pozitív tulajdonságainak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a legigényesebb vevők igényeit is kielégíti. Rugalmassága révén az emberi test alakjához idomul, elősegíti az izmok pihenését,  jó vérkeringést ad a testünk minden részében.

A memory foam réteg az alaphelyzetbe való lassú visszatérési effektusnak köszönhetően biztosít a testnek optimális ortopédiai támaszt, ezáltal nyugodt alvást tesz lehetővé. A Relax Memory hideghab matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös a hosszú időn át fekvő személyek részére.

Memory hab:
Különleges hab, amelynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésnél megpuhul. Köszönhető ez annak a hatásnak, hogy nehezen nyeri vissza eredeti alakját, ezért nevezzük „Memory habnak”. Tulajdonságainak köszönhetően segít egyenletesen szétoszlatni az emberi szervezetre ható nyomást. Nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét. A test így kevesebbet forgolódik és az alvás nyugodtabb.

Felár nélkül választható matrachuzat:

Nyitható zipzárral két külön lappá választható. A választható huzat 3 rétegből áll steppelt rögzítéssel.
Felső réteg a választott kelme, alsó kettő réteg különféle nem szőtt textília.
Mosás: maximum 40 C-on!
Nem vasalható!

  • Az Aloe Vera a liliomfélék családjába tartozó növény. Kivonatát a textilipar is használja baktériumölő, nyugtató, frissítő hatása miatt. A szövetre gyártás végén, kikészítéskor kerül fel. Kellemes illatú és megakadályozza a kellemetlen testszagnak a matracba történő beívódását.
    Könnyen kezelhető, hosszú élettartamú szövet.
  • A Bambusz a perjefélék családjába tartozó növény. Antibakteriális hatással bír, ezért a textilipar is szívesen használja. A bambusz rostot tartalmazó textil több vizet nyel el, mint a pamut. A bőrt szárazon tartja. Tapintása selymes, kellemes.
  • A Silver Active matrachuzat kiváló hatással bír a baktériumok, poratkák ellen. A textíliában található ezüst szál antibakteriális hatással rendelkezik. Nem engedi, hogy a kellemetlen szagot okozó mikroorganizmusok a huzat felületén megtelepedjenek.
  • A Sensation White matrachuzat legfontosabb tulajdonsága a légáteresztő képessége.

Szép mintázatú, steppelt kivitelű, könnyen kezelhető, hosszú élettartamú szövet.

Mivel önmagában mintás a ráhelyezett lepedőn a mintája nem üt át.

Könnyen kezelhető, hosszú élettartamú szövet.

A matrac huzata megfelel az ÖKO-tex 100 szabványnak, bőrt irritáló vegyszert nem tartalmaz.

Kiknek ajánljuk a Relax Memory vákuummatracot?

Mindazon vásárlóinak ajánljuk szíves figyelmébe,  akik szeretik a közepesen kemény de inkább keményebb fekhelyet továbbá szívesen vásárolnak egy prémium minőséget egy középkategóriás matrac áráért. Kimondottan jó választás azoknak akik hát- és gerincfájdalmakkal küzdenek. Akár vendégmatracként is tökéletes választás azok részére akik számára fontos  vendégeik egészséges és pihentető alvása.  A Relax Memory hideghab matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös a hosszú időn át fekvő személyek részére. Pozitív tulajdonságainak köszönhetően segít egyenletesen szétoszlatni az emberi szervezetre ható nyomást. A Relax Memory hideghab matrac nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét. A test így kevesebbet forgolódik és az alvás nyugodtabb.  A test teljes súlyát a teljes fekvő felületen egyenletesen elosztva különlegesen könnyű légies alvást, igazán tökéletes pihenést biztosít. A matrac antiallergén huzata csökkenti az allergiás problémák kialakulásának lehetőségét. Az antisztatikus huzat elvezeti az elektromos töltéseket, így biztosítja a nyugodt alvást, a tökéletes pihenést.

Mitől Vákuummatrac?

A Relax Memory matrac vákuum csomagolva érkezik a vevőhöz. Ennek több előnye is van. Egyrészt higiénikus, már a gyártás folyamán ilyen fóliázott csomagolásba teszik, vagyis a gyárból míg a vevőhöz ér ebben a higiénikus csomagolásban marad. Így biztos lehet a vevő abban, hogy senki nem használta előtte a matracot, teljesen eredeti a csomagolása. Másrészt pedig a tartósságáról, strapabírásáról is megbizonyosodhat, hiszen ilyen csomagolás csak több tonnás nyomással érhető el. Ezt az igénybevételt is kibírják ezek a matracot, és otthon a kibontás után a vevő szeme előtt visszanyeri a matrac eredeti alakját. A végleges forma és rugalmasság visszanyeréséhez 1-2 óra szükséges.

Technikai adatok:

  • Belső mag: kitűnő minőségű hideg hab réteg, 2cm vastag memory foam fedőréteggel
  • Fedő huzat– választható: (lásd matrac huzata választó)
    – magas minőségű, extra kikészítésű, antiallergén steppelt szövet
    – zipzárral készül, levehető, mosható
  • Maximális terhelhetőség: 110 kg
  • Matrac teljes magassága: 20 cm
  • Csomagolás: vákuumozott erős PE fóliában
  • Garancia: 10 év szavatosság a matrac mag részére
  • Származási hely: EU

További információk

Méret

80×200, 90×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200

Keménység

Kemény

Mosható huzat

AloeWellness, Bamboo, Sensation White, SilverRelax, Tencel

Alvóhelyzet

Oldal alvóknak

Matrac anyaga

Memória hab

Funkció

Extrém terhelhetőség, Henger csomagolt, Mosható huzat

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása