-37%

Coco Bambino gyerek matrac

Kategória: gyerekmatrac
Gyerekmatrac teljes magassága: 9 cm
Terhelhetőség: 50 kg-ig ajánlott (személyenként)
Keménység: Kemény
Garancia: 10 év a matracmagra
Csomagolás: vákuumozott erős PE fóliában / higiénikus és strapabíró

66 616 Ft 42 603 Ft-tól

Cikkszám coco-bambino-gyerek-matrac Kategóriák ,
Ha tetszett a termék, ossza meg másokkal is!

Leírás

A legjellemzőbb alapanyag a gyerekmatracok esetében a kókusz réteg. Coco Bambino gyerek matracAlapanyagként a kókuszdió külső burkából leszálazott rostokat használják fel. A rostok közül hosszú áztatás során eltávolítják a köztes kötőanyagot. Ezután szárítják, majd préselés után kaucsuk tejjel vulkanizálják. Így lesz a kókuszrost szálakból megfelelő tömörségű „tábla”, melyből az ágybetét készül.

Kemény de rugalmas alátámasztást ad, a rostszerkezetnek köszönhetően kiválóan szellőzik, atkamentes, antiallergén.

A latex a kaucsukfa nedvéből készül speciális eljárással. Egyedülálló alakfelvevő képessége és pontrugalmassága teszi kiváló matrac alapanyaggá. Kiváló alak- és formatartó, jól szellőzik, atka és baktérium-mentes. Coco Bambino gyerek matracA latexált kókusz is tiszta kókusz, csak lényegesen rugalmasabb a latexálás nélküli kókusznál. Könnyen tisztítható, így tiszta alváskörnyezetet teremt gyerekeink számára. Rugalmas, a testnek jó tartást adó alapanyag, matracváznak tökéletes.

A 6cm rugalmas latexált kókusz rétegből készült Coco Bambino gyerekmatrac elegendő a csecsemők testének megfelelő alátámasztásához. Akár a zuhany alá is be lehet tenni a matracot, és így az egész matrac szerkezet átöblíthető, elősegítve a matrac tisztán tartását.

Coco Bambino gyerek matracA Coco bambino latexált kókusz  gyerekmatrac tulajdonságai:

– jó szellőzés

– antiallergén hatás

– strapabíróság

– átmosható szerkezet

Ezeket a tulajdonságokat leghatékonyabban a latax-kókusz réteg tudja ellátni. A Coco Bambino gyerekmatrac belsejébe sem az atka, sem más kórokozó sem tud megtelepedni. Ezért is javasoljuk a kisebb gyerekek számára kb. 4 éves korig, amíg a test vonalai nem kezdenek el kifejlődni, addig a tiszta kókusz adhatja meg a kellő alátámasztást a gerincnek.

 

További információk

Méret

60×120, 70×140

Mosható huzat

AloeWellness, Bamboo, Sensation White, SilverRelax, Tencel

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása